ВАННАСТАВНЕ АКТИВНОСТИ

Поред садржаја који се организују у просторијама школе, велики број активности одвија се праћењем културних и научних садржаја на нивоу града. Ученици и професори често посећују музеје, изложбе, промоције, предавања из разних области знања, сајмове, концерте...

Поред ових ваннаставних активности, ту је и рад секција школе који значајно доприноси развијању личних потенцијала ученика и вишем нивоу информисаности.

ЂАЧКИ  ПАРЛАМЕНТ  ГИМНАЗИЈЕ ПАТРИЈАРХ ПАВЛЕ

Основан 2002. године. Први председник Вукашин Томић са изузетно вредним и бескрајно духовитим тимом покреће рад и афирмише Парламент, учествујући и у раду стручних органа школе, али и серијом активности  за ученике школе. Успешан рад Парламента бележи се и за време другог председника Вукашина Алексића. Ђачки парламент је сада поштована и уважавана ученичка организација. Доприноси бољем раду школе, лепшој атмосфери али бележи и активности у подизању квалитета материјалних услова рада школе. Рад Ученичког парламента на висок ниво довео је и бивши председник Ђорђе Ђорђевић.  Парламент функционише по свим принципима уређене организације и бави се свим питањима предвиђеним законом. 

Данас радом Парламента руководи Катарина Живановић III/2.

Блог ученика гимназије Патријарх Павле

СЕКЦИЈЕ

ДЕБАТНИ КЛУБ

Контактирајте нас

Адреса

© Copyright 2019 by Gimnazija Patrijarh Pavle

тел: (+381)11 23 22 808

Email: gimnazijapatrijarhpavle@gmail.com

Гимназија Патријарх Павле

Гочка 40, 11090 Београд, Србија