Telekom Srbija pokreće novi ciklus mts app konkursa 10.0

 

                                                      Napravi tim, prijavi se i učestvuj!

 

 

 

Beograd,  1. oktobar 2020.

 

 

I ove godine Telekom Srbija vas poziva da učestvujete u novom, desetom ciklusu mts app konkursa koji vam pruža mogućnost da unapredite svoje znanje u kreiranju mobilnih aplikacija i da se takmičite sa vršnjacima iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore.

 

Vaš zadatak je da osmislite i napravite zanimljivu, inovativnu i pre svega korisnu aplikaciju u Android™ OS-u ili iOS-u, za mobilni telefon ili tablet, koja bi kao dodatnu prednost imala društveno odgovornu namenu, ili bi na određeni način mogla da unapredi upotrebu mobilnih uređaja, kao i da doprinese prevenciji ili prevazilaženju situacija kao što je situacija nastala usled epidemije korona virusa.

 

Ukoliko vaša aplikacija bude izabrana među pet najboljih u Srbiji, dobijate prestižne mobilne telefone i priliku da se takmičite sa timovima iz Bosne i Hercegovine i Crne Gore i tako osvojite glavnu ili specijalnu nagradu na „Regionalnom app izazovu”.

 

Da biste učestvovali u mts app konkursu potrebno je da jedan član vašeg tima do 20. novembra 2020. godine na adresu mtsappkonkurs@telekom.rs pošalje popunjen formular za prijavljivanje koji se može preuzeti na adresi: www.appkonkurs.mts.rs Važno je da direktor škole svojim potpisom potvrdi prijavni formular.

 

Gotove, funkcionalne verzije, uz detaljan opis aplikacije, timovi treba da postave na forum http://forum.appkonkurs.mts.rs do 25. januara 2021. godine, uz prethodnu prijavu i registraciju za forum.

 

Izbor pet najboljih aplikacija u Srbiji održaće se krajem januara 2021. godine, a „Regionalni app izazov” u drugoj polovini februara.

 

Opšte uslove konkursa možete pronaći na linku www.appkonkurs.mts.rs , u delu koji se odnosi na prijavljivanje.

 

Ako vas zanimaju aplikacije, volite programiranje, imate dobru ideju, napravite aplikaciju koja  vam može doneti vredne nagrade!

Miroslava Tešin Popović

Menadžer za korporativnu društvenu odgovornost

─────────────

Sektor za odnose s javnošću

─────────────

Takovska 2, 11000 Beograd

t: +381 11 3335 715 • m: +381 64 612 0046

   

Контактирајте нас

Адреса

© Copyright 2019 by Gimnazija Patrijarh Pavle

тел: (+381)11 23 22 808

Email: gimnazijapatrijarhpavle@gmail.com

Гимназија Патријарх Павле

Гочка 40, 11090 Београд, Србија